Camoufleren is het onzichtbaar maken of verwijderen van ontsierende huidafwijkingen zoals pigmentatie stoornissen, wijnvlekken, couperose, brandwonden, spataderen, vitiligo, tatoeages en andere huidaandoeningen.
Wij zijn geregistreerd met een AGB code voor de zorgverzekeraars. Vraag om vergoeding bij jouw zorgverzekeraar.

HUIDVERNIEUWENDE CAMOUFLAGE THERAPIE

Veel huidafwijkingen kunnen met speciale apparatuur zoals Microdermabrasie en Derma Ablation Surgery worden verminderd of verwijderd.
Tijdens een intake wordt eerst gekeken waar het beste resultaat mee kan worden behaald en wordt er een kuur voorgesteld.

OPTISCHE CAMOUFLAGE THERAPIE

Om de ongewenste afwijkingen effectief af te dekken en zo onzichtbaar te maken, wordt uitsluitend met de hier speciaal voor ontwikkelde DERMACOLOR® producten gewerkt. Deze kunnen – indien juist aangebracht – 24 uur of langer waterproef op de huid blijven zonder dat deze gaan irriteren.
De juiste kleurkeuze en specifieke technieken om de huid egaal te maken verschilt per indicatie. Er wordt daarom een uitgebreide training in het vakkundig mengen van de producten en de juiste wijze van aanbrengen gegeven.
Dermacolor is hypo-allergeen en wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

  • Eerste consult: er wordt een kleurkeuze gemaakt en een advies over de te behandelen huid gegeven. Jouw producten kunnen nu worden besteld;
  • Tweede consult: jouw benodigde producten staan klaar en je krijgt nauwkeurige aanwijzingen over de juiste wijze van aanbrengen;
  • Derde consult: een ‘APK’ van jouw camouflage. Door seizoenswisselingen kan het pigment in je huid veranderd zijn of er zijn andere wijzigingen van de aandoening. We kijken ook of het zelfstandig camoufleren goed gaat en we geven zonodig extra aanwijzingen.