PLasma lift

Bij een plasmalift worden rimpels en overtollige huid rondom ogen, op de bovenlip, het voorhoofd, de kaaklijn en in de hals glad getrokken.

De plasma-straal heeft bovendien een stimulerend effect op de productie van collageen en elastine waardoor elasticiteit, stevigheid en volume aanzienlijk verbeterd.

Verwijdering huidoneffenheden

De plasma pen is tevens een instrument om huidoneffenheden zoals pigmentvlekken, gesprongen adertjes, bloedblaasjes, fibromen, ouderdomswratten en littekens te verwijderen. Voor het wegwerken van storende pigmentvlekken en acné littekens zijn wij respectievelijk onder noemers ’Camouflagetherapie’ en ‘Acnétherapie’ geregistreerd voor de zorgverzekeringen.

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het letsel.

Hoe werkt Derma Ablation Surgery?

Zonder direct contact te maken met de pen op de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door sublimatie van kleine deeltjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, een samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat. De huid wordt zo als het ware gelift. Gevoelige huid wordt eventueel plaatselijk van te voren verdoofd met een verdovingscrème die 30 minuten van te voren wordt aangebracht. De eerste uren na de behandeling kan het behandelde gebied nog wat branderig aanvoelen en lichte tot matige zwelling vertonen (met name bij behandeling van de oogleden). Dit is goed te behandelen met koeling.

Op de puntjes zullen zich binnen afzienbare tijd kleine korstjes vormen die er na 5 tot 7 dagen af vallen. De nieuwe, wat roze huid, dient goed te worden beschermd met een uv bescherming gedurende tenminste 2 maanden en in de zomermaanden dient directe blootstelling van zonlicht op het behandelde gebied te worden vermeden.

Voor sommige indicaties is eventueel een extra sessie nodig om het optimale resultaat te behalen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie.

Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

De D.A.S. Medical methode is uniek en wordt veel gebruikt door dermatologen en huidtherapeuten. Ze is minder invasief dan electro-cauterisatie, electro-coagulatie en laseren, maar minstens zo effectief. Met vijfentwintig instellingen, tegenover slechts drie instellingen van de Jett Plasma en èèn bij de overige merken, is er meer mogelijk met een veel grotere nauwkeurigheid.

De voordelen:

  • Korte behandeltijd
  • Geschikt voor elk huidtype
  • Minimale zwelling en korte hersteltijd
  • Geen mesjes, naalden of hechtingen

Voorbeelden huidoneffenheden