Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven uw vervoerder.
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dien je het retour aan te melden via info@sparkle4all.nl.
Binnen 14 dagen van deze aanmelding zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten, mits het product reeds in goede orde op onderstaand retouradres ontvangen is.
Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen retourneren

Uitzonderingen op het herroepingsrecht:

  • Wanneer de verzegeling van het product verbroken is;
  • Producten die snel kunnen bederven of verouderen;
  • Producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • Wanneer het product buiten de garantievoorwaarden valt.

Product ruilen

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@sparkle4all.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Retouradres:
W. Zijlstra
Sparkle 4 All
Breedstraat 144
1601 KG Enkhuizen

Bezorgadres wijzigen

Wil je het bezorgadres wijzigen, neem ook dan direct contact met ons op. Als het pakket nog niet verzonden is, wordt de bestelling geblokkeerd, tot je de gewenste wijzigingen hebt doorgegeven. Mocht je pakket al verzonden zijn, dan kunnen wij de pakketdienst daarvan op de hoogte stellen. Echter is er geen 100% zekerheid dat het pakket ook daadwerkelijk naar het nieuwe adres gestuurd kan worden.