Eerlijk duurt het langst

Er zijn helaas meer mythes dan waarheden in beauty-land!
Als het om onze schoonheid gaat laten wij ons makkelijk misleiden en geloven graag in wonderen. Zo is de cosmetica industrie in Nederland goed voor 3,5 miljard omzet per jaar. Sparkle 4 All, hoe spiritueel ook, gelooft niet in wonderen. Wel in wetenschap en wij delen die de graag met je.

Minder is meer

Wij bevinden ons massaal in de vicieuze cirkel van intensief reinigen, dus veel moeten ‘terug’ smeren èn een verstoorde huidflora omdat wij niet alleen te veel waardevolle vetzuren, maar ook noodzakelijke micro-organismen systematisch verwijderen. Intussen zijn de meeste huiden vet- en vochtarm en daarbij overgevoelig en ontvankelijk voor allergieën en eczeem geworden. Terwijl onze huid het grootste vitale orgaan is om ons te moeten beschermen. Sparkle 4 All wil jou helpen om deze vicieuze cirkel te doorbreken en met een minimalistische aanpak jouw huid weer sterk en gezond, dus ook mooier te maken. ‘Skinimalism’ is niet voor niets de nieuwste trend op huidverzorgingsgebied!

Aan de andere kant leven we steeds langer en worden we ouder. Onze hormoonhuishouding voorziet ons steeds minder in de essentiële stoffen voor onze huid en de celstofwisseling vertraagd. Om langer ‘mee te tellen’, zullen wij de natuur hier dus een handje bij moeten helpen. Met de juiste kennis kan anti-aging effectief en betaalbaar worden ingezet.

Let wel: Ons devies begint meestal met ‘minder is meer’. En dat zal best wel even wennen zijn!

Huiddiagnose

Een deskundig advies kan je vrijblijvend en kosteloos online verkrijgen via het huidanalyse-formulier.
Daarnaast ben je altijd welkom in de praktijk voor een gratis huidmeting. Met geavanceerde apparatuur meten wij dan het vetgehalte, vochtgehalte, TEWL (Transepidermal Water Loss) en de pH-waarde van jouw huid.