Ilse van Alderwegen is onze Wax Expert. Vele jaren werkte zij als wax lady bij Ladywax Amsterdam en leidde vele andere wax ladies op.

Afhankelijk van het te harsen gebied en je huidtype doet ze dit op verschillende manieren:

Filmhars

Voor de gevoeligere huid wordt een filmhars, De SOFT Film wax van WXlab, gebruikt. Deze wordt met houten spatels aangebracht en zonder gebruik van strips verwijderd.
Dit type hars is erg prettig omdat het goed de haren pakt en niet aan de huid trekt. Ook is deze hypoallergeen, dermatologisch getest en vegan. Deze hars bevat verzorgende, aromatische kokosolie en kalmerende calendula. Het bevat geen colofonium.

Striphars

Voor grotere oppervlakken, zoals de benen of een rug, wordt een striphars gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze verwijderd met strips. Echter niet zoals de kant en klare strips van de drogisterij. De hars wordt met een spatel aangebracht en dan met een strip verwijderd. Met één strip kan er gemakkelijk een half been worden onthaard. Een stuk duurzamer dan de, vaak niet goed werkende, strips voor thuis.
Deze striphars is een soort gel met een vleugje eucalyptus erdoor. Door de meer gelachtige structuur plakt ook deze niet te heftig aan je huid, terwijl de haren wel goed worden meegenomen.

Van bovenlip tot tenen, van oksels tot brazilian….

In principe is al het haar op je lichaam te verwijderen met één van deze harsen. Staat dat wat jij wilt laten ontharen er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan heeft Ilse vast wel een oplossing!