Retourneren, bedenktijd en herroepingsrecht

Hoe gaat retourneren in zijn werk in Nederland?

Vul voor de retourzending alsjeblieft hier het volgende formulier in. Je ontvangt het verzendetiket snel en gemakkelijk via e-mail en ontvangt informatie over de verdere stappen. Op deze manier is het retourneren gratis.
Wat kan worden geretourneerd?

Je kunt de ontvangen goederen zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren door de goederen terug te sturen. Bovendien verlenen wij een uitgebreid retourrecht van 16 dagen. Daardoor heb je 30 dagen de tijd om de goederen terug te sturen.
Alle ongeopende producten, die nog niet gebruikt zijn en nog in de originele verpakking zitten, kun je terugsturen. Verpak de retourartikelen goed, zodat ze bij de verzending niet beschadigd raken.
Geef daarbij de reden van de retournering door. (Retourformulier) Voeg ook de volgende gegevens bij: Naam, adres, bestelnummer
Meer gedetailleerde juridische informatie over retourneren vind je hier.
Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra je retourzending correct is aangekomen, en binnen de 30-dagen retourperiode, krijg je je geld terug. Op aanvraag maken wij ook graag een waardebon.
Afhankelijk van hoe je met ons hebt betaald, ontvang je bij vooruitbetaling een terugboeking naar je bankrekening. Geef ons je bankgegevens (IBAN en BIC), zodat wij een overboeking kunnen doen.