NEAL'S YARD REMEDIES
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

NEAL'S YARD REMEDIES

Neal's Yard Remedies, afgekort ook wel NYR, heeft een zeer groot aanbod van biologische schoonheidsproducten, supplementen en geuren. Het biedt de nieuwste ontwikkelingen in de 'groene chemie' en het meest effectieve, natuurlijke en innovatieve assortiment voor biologische gezondheid en schoonheid. Een diepgewortelde passie om de aarde en haar inwoners te beschermen ligt dan ook aan de basis van alles wat ze doen. Om de kwaliteit van het leven te verbeteren, combineren ze wetenschappelijke bevindingen met een meer natuurlijke, holistische benadering van gezondheid en schoonheid.

NYR is een onafhankelijk familiebedrijf dat werd opgericht in 1981 in Dorset, Engeland, waar ze nog steeds de meeste ingrediënten zelf verbouwen en waar wordt ontworpen, getest en geproduceerd.

De producten worden gecontroleerd door, onder andere, de Britse Soil Association. Een van 's werelds toonaangevende en strengste, onafhankelijke certificerende instanties dat duurzame landbouw promoot en ondersteunt.

De typisch Britse, van oudsher, blauwglazen apothekers flessen kunnen worden hergebruikt. Ze zijn voorzien van het NYR logo dat  bestaat uit de wortels die voor innerlijke gezondheid staan en de boom die vervolgens de uiterlijke schoonheid laat zien.

NYR heeft vele grote prijzen gewonnen, waaronder de Natural Health Beauty Awards 2011, The Sunday Times Style Beauty Awards 2011, SHE Beauty Awards 2011, The Green Beauty Bible Award, en maar liefst 36 awards in 2009.