Home

Gezonde, biologische, duurzame, luxe en tòch betaalbare cosmetica. Bewezen effectief gebleken bij de vocht- en vetarme, allergische en gevoelige huid. En altijd zonder schadelijke stoffen.
Alle cosmetica producten zijn jaren lang door-en-door getest en eindeloos gebruikt in de exclusieve schoonheidsbehandelingen en professionele visagie voor de media door Sparkle 4 All, gespecialiseerd in behandelingen voor de gevoelige en allergische huid.
Om jou een deskundig advies te geven kan je het beste het huidanalyse formulier invullen. Maak tevens gebruik van de huidmetingen. Deze services zijn kosteloos en vrijblijvend.

LOCKDOWN? SPARKLE UP!
Vind je het vanwege het corona virus toch nog iets te spannend om in de salon een behandeling te ondergaan? Neem een lekkere gezichtsbehandeling voor bij je thuis waar je ook al enorm van op knapt! Alles stappen zijn tot in de puntjes voor jouw persoonlijk uitgedacht en duidelijk uitgelegd in de handleiding. En dat voor maar €14,95 (normaal €21,95).
Om deze helemaal op jouw huidconditie en behoeften van dit moment af stemmen kan je het on-line huidanalyse formulier invullen, mij even bellen of mailen. Ik kan ook de gegevens van je klantenkaart gebruiken.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers