Werkwijze
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

WERKWIJZE

  • Producten worden ter plaatste afgemstemd op de huidconditie, gevoeligheid, leeftijd, allergieën en persoonlijke voorkeuren;
  • Voor elke nieuwe klant wordt er 15 minuten voor de intake kosteloos bij geboekt;
  • Elk arrangement start met een huidanalyse waarbij het vet- en vochtgehalte wordt gemeten;
  • Na elk arrangement kan er desgewenst en kosteloos een lichte dagmake-up worden aangebracht;
  • Deelbehandelingen kunnen - indien ze niet al onderdeel vormen van een arrangement - vaak met korting bijgeboekt worden;
  • I'ts all in the name: In lijn van waar 'Sparkle 4 All' voor staat, waarborgt de bedrijfsvoering sinds de start in 2001 een maatschappelijk verantwoorde en duurzame werkwijze, is dier- en milieuvriendelijk en voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

HUIDANALYSE

Een meting van het vocht- en vet niveau van de huid ondersteund de behandelingen. 
Onze huidconditie is geen vast gegeven. Als gevolg van een aantal factoren zoals hormonen (denk maar aan de pubertijd of zwangerschap), stress, verminderde weerstand, weersomstandigheden of leeftijd zal je huid er om de zoveel tijd anders gaan gedragen en uitzien. Daarom spreken we liever van een huidconditie dan van een huidtype. Het is lastig om deze te bepalen en vaak is het beeld dat je daar over hebt niet meer actueel. Het is zinvol om deze minimaal elk seizoen even te laten doen zodat de adviezen en behandelingen zonodig aangepast kunnen worden.

Dit type huidanalyse apparaat is geavanceerd en professioneel en wordt tevens door dermatologen en cosmetische formulatoren veel gebruikt.


Maak gerust frequent gebruik van deze kosteloze en geheel vrijblijvende service!