Merken
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

De nieuwste ontwikkelingen in de 'groene chemie' worden hier op de voet gevolgt. Om de kwaliteit van het leven te verbeteren, worden wetenschappelijke bevindingen met een meer natuurlijke, holistische benadering gecombineerd. Gezonde huidverbetering en ontspanning hand in hand!


SPARKLE PURE® is het huismerk van Spakle 4 All. Het is een biologisch merk dat voor professioneel gebruik in salons is ontwikkeld. Het is dan ook geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Eind 2020 zullen er tevens producten voor thuisgebuik op de markt komen. De ingredienten zijn zo vers mogelijk en komen zo veel mogelijk van eigen bodem. Het word vaak ter plekke bereid waardoor er nauwelijks conserveringsmiddelen nodig zijn. 

Het is geheel vrij van synthetische stoffen en allergenen. Sparkle Pure is veganistisch en geen enkel ingrediënt is op dieren getest.

NEAL'S YARD REMEDIES, afgekort ook wel NYR, is ontstaan in hartje Londen in de jaren 60. 'Neal' beheerde daar een florerende coöperatieve biologische tuin, oftewel 'Yard', op Covent Garden. De therapeutische en weldadige kruiden en oliën liggen aan de basis van het biolgische huidverzorgingsmerk. Een diepgewortelde passie om de aarde en haar inwoners te beschermen ligt aan de basis van alles wat ze doen. NYR heeft vele grote prijzen gewonnen, waaronder de Natural Health Beauty Awards 2011, The Sunday Times Style Beauty Awards 2011 en maar liefst 36 awards in 2009. Inmiddels is NYR het grootste biologische merk in Engeland met een eigen productiecentrum en landbouwgrond op Dorset.

Covent Garden is daarbij het mekka gebleven met een van de vele winkels, therapy-rooms en een opleidingsinstituut. Zeker het bezoeken waard!

ZAO is een 100% natuurlijk en biologisch make-up merk uit Frankrijk.

Prachtige natuurlijke pigmenten komen tot leven op de huid. Verzorgende elementen van bamboe, zilver en silica verzorgen je  huid en lippen. Geweldige matterende of juist glanzende poeders op basis van mineralen en micca doen wat ze moeten doen. Laat jezelf verleiden door een groot scala aan kleuren 

en texturen.

Dankzij een eenvoudig refill systeem, stijlvol en strak van bamboe, zijn de meeste producten navulbaar, maar ook nog eens betaalbaar.