D.A.S. Plasma Pen
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

DERMO ABLATION SURGERY

Dermo Ablation Surgery (D.A.S.) is de nieuwste en volledig veilige methode met plasma-straling voor esthetische en dermatologische behandelingen zonder een chirurgische ingreep. 

Bij een plasmalift worden rimpels en overtollige huid rondom ogen, op de bovenlip, het voorhoofd, de kaaklijn en in de hals glad getrokken.

De plasma pen is tevens een instrument om huidoneffenheden zoals pigmentvlekken, gesprongen adertjes, bloedblaasjes, fibromen, ouderdomswratten en littekens te verwijderen. 

De plasma-straal heeft bovendien een stimulerend effect op de productie van collageen en elastine waardoor elasticiteit, stevigheid en volume aanzienlijk verbeterd.


De D.A.S. Medical methode is uniek en wordt veel gebruikt door dermatologen en huidtherapeuten. Ze is minder invasief dan electro-cauterisatie, electro-coagulatie en laseren, maar minstens zo effectief. Met 25 instellingen, tegenover de slechts 3 instellingen van de Jett Plasma en 1 bij de overige merken, is er meer mogelijk met een veel grotere nauwkeurigheid.

INTRODUCTIE TARIEVEN:

Plasmalift*

Boven- of onderoogleden € 250,-

Bovenlip € 250,-

Kraaienpootjes vanaf € 225,-

Huidverstrakking vanaf € 250,-

Eventuele extra sessie € 125,-
*Elke 2de behandeling 50% korting

Verwijdering huidoneffenheden*
Fibroompje (ca. 1mm) of spinnaevi € 32,95
Acnelittekens, pigmentvlekken en overige oneffenheden afhankelijk van de grootte van het letsel. Starttarief € 49,-

*Vraag om vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

Wij zijn geregistreerd met een AGB code voor camouflagetherapie en acnétherapie

Voorbeelden huidoneffenheden

Voorbeelden Plasmalift Voor - Na

DE VOORDELEN 

- KORTE BEHANDELTIJD 

- GESCHIKT VOOR ELK HUIDTYPE  

- MINIMALE ZWELLING EN KORTE HERSTELTIJD 

- GEEN MESJES, NAALDEN OF HECHTINGEN

Hoe werkt een plasmalift behandeling?

Zonder direct contact te maken met de pen op de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door sublimatie van kleine deeltjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, een samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat. De huid wordt zo als het ware gelift. Gevoelige huid wordt evenuteel plaatselijk van te voren verdoofd met een verdovingscrème die 30 minuten van te voren wordt aangebracht. De eerste uren na de behandeling kan het behandelde gebied nog wat branderig aanvoelen en lichte tot matige zwelling vertonen (met name bij behandeling van de oogleden). Dit is goed te behandelen met koeling. Op de puntjes zullen zich binnen afzienbare tijd kleine korstjes vormen die er na 5 tot 7 dagen af vallen. De nieuwe, wat roze huid, dient goed te worden beschermd met een uv bescherming gedurende tenminste 2 maanden en in de zomermaanden dient directe blootstelling van zonlicht op het behandelde gebied te worden vermeden.

Voor sommige indicaties is eventeel een extra sessie nodig om het optimale resultaat te behalen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.