Wimpers & Wenkbrauwen
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

WIMPERS & WENKBRAUWEN

Verven met Refectocil®:

Wenkbrauwen €15,-

Wimpers €15,-

Wenkbrauwen & wimpers € 24,-*

*Bij arrangement €22,-


Epileren of harsen:

Wenkbrauwen € 15,-*

*Bij arrangement € 12,-
Brow Mapping: €16,95


Verven met Henna van Marie José & Co®:

Wenkbrauwen van €19,95 voor €14,95* 
*(tot 1 mei 2020)

Inclusief Brow Mapping: van €34,50 voor €24,95

Wenkbrauwen en wimpers voorkomen dat vocht en vuil in het oog terechtkomen. Daarnaast zijn de wenkbrauwen een belangrijk onderdeel van onze mimiek. Daarbij veroorzaken de wenkbrauwspieren, ook wel de 'Muscles of Dificluty' genoemd, onze fronsrimpels.

Trek liever geen grijze haren uit een wenkbrauw, deze komen moeilijk of weerbarstig terug. Ze kunnen ook geverfd worden!


HENNA BROWS Belijningen:

Henna is, op èèn stofje na, volledig natuurlijk. Deze verf blijft circa 5 tot 6 weken in de haartjes zitten. De huid kan tot twee weken mee gekleurd blijven als je dat wilt. Daardoor kan je de wenkbrauwvorm beter aanpassen en worden ze voller en krijg je een strakkere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Om de wenkbrauwen te stylen maken we gebruik van Brow Mapping: Daarbij wordt de ‘gulden snede’ van jouw gezicht helemaal uitgemeten. Zo creëren we unieke wenkbrauwen die jouw gezichtsuitdrukking profileert.

Advies na de Henna eyebrow treatment

Het is belangrijk dat je de avond na de Henna eyebrow treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het aan te bevelen om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.


Wanneer geen Henna Brow te gebruiken

• Bij een erg vette huid

• Bij zeer blonde wenkbrauwen of een heel lichte huid

• Bij zeer donkere en volle wenkbrauwen

• Wanneer de huid geïrriteerd is of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen

• Bij het hebben voor een allergie voor haar- en wenkbrauwverf

• Bij het voornemen om na de behandeling heel veel in de zon te gaan

• Bij een zwangerschap


Henna Brow kleuren

Er wordt gewerkt met het merk Marie-José & Co en er is keuze uit de kleuren blond, licht bruin, midden bruin. donker bruin en zwart. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. Vooraf wordt er besproken wat de wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.