Harsen
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

ONTHAREN GEZICHT

Met suiker of met hars:

Bovenlip of kin € 10,-

Bovenlip en kin € 18,-

Bovenlip en kin bij arrangement €16,-

Kaaklijn €  12,-

Wangen € 10,-

Wenkbrauwen € 12,-

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.


Sugar Waxing, is een zachte, veilige methode te ontharen met een suikerpasta. De suiker wordt verwerkt met citroen om de substantie werkbaar en houdbaar te maken.

Suikerhars kleeft minder aan de huid, maar beter aan de haren waardoor haren beter worden meegenomen en de huid minder wordt belast. Ook kortere haren worden meegenomen en en omdat haren minder makkelijk afbreken is er nadien minder last van ingegroeide haren. Gevoelige huiden kunnen nu ook worden geharst, mede omdat de temperatuur lager is dan traditionele hars en er verder geen toevoegingen nodig zijn.

Deze methode is geschikt voor alle huidtypen.


Harsen met hars is het weghalen van ongewenst haar door er warme of koude was op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollersof er een strook stof op te plakken en vervolgens er af te trekken. Deze ontharingsmethode is snel en effectief, maar kan pijnlijk zijn.