FACE
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

Hier wordt gewerkt aan alle aspecten van huidverbetering: Van het ondersteunen en stimuleren van een gezonde huidconditie tot aan het oplossen van problemen als een vette, droge en gevoelige huid, huidveroudering, acne-huid, verontreinigde huid, huidallergieën, ongewenste haargroei en couperose.

 Dit met gebruik van biologische en veilige verzorgingsproducten en werkwijzen: Als zeer ervaren en onderrichte huidspecialist kan Wanda Zijlstra elke huid weer doen stralen en kunnen uw huidproblemen op een gezonde manier worden aangepakt.

De uitzonderlijk verkwikkende en energetische gezichtsmassages en dieptemassages dragen er toe bij dat u zich na een behandeling altijd herboren zult voelen en u uw huid weer zal zien sprankelen.

Voor specifieke huidafwijkingen kan Micro-dermabrasie of Glycolzuur als kuur worden toegepast voor het egaliseren en verminderen van pigmentvlekken, diepterimpels, grove poriën, acne en littekens. Bij chronische huidaandoeningen kan er Camouflage therapie of Acne therapie worden ingezet. Informeer bij uw zorgverzekering voor mogelijke vergoedingen!

Als lid van ANBOS staat Sparkle 4 All voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis en kunt u er zeker van zijn dat de schoonheidssalon:

  • In het bezit is van alle benodigde vakdiploma's
  • De hygiënecodes en veiligheidsvoorschriften secuur worden nageleefd
  • Verplichte nascholingen er toe bijdragen op de hoogte te blijven van alle nodige kennis en recente ontwikkelingen
  • Is geregistreerd voor de zorgverzekeraars in het AGB register voor Acnetherapie en Camouflagetherapie