Voet reflexzone therapie
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

VOETREFLEXZONE THERAPIE

Onder de voetzolen bevinden zich vele drukpunten waar, volgens de oosterse leer, alle meridianen en volgens de westerse wetenschap, vele zenuwuiteinden in samen komen. Specifieke meridianen of zenuwuiteinden staan in verbinding met specifieke organen en het hele zenuwstelsel, waaronder de hersenen.

Voetreflexzone therapie maakt gebruik van deze drukpunten om verstoringen op te sporen en zodoende ‘energieblokkades’ elders in het lichaam op te heffen. Prikkels, ook wel ‘energiestromen’ genoemd, kunnen weer vrij bewegen door het hele lichaam. Als zodanig wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam beter mogelijk gemaakt. Het kan zo reguliere behandelingen ondersteunen en pijn verminderen.


Het directe effect is een diepe ontspanning waarna hernieuwde energie en kracht gevonden wordt. Lichaam en geest is weer in balans.


Onze gediplomeerde therapeut Daniëlle de Bie laat jou dit graag ervaren op de maandagen.

Een voetreflexzone behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Een eerste keer zal ongeveer 15 minuten langer duren.


PRIJS €59,-

Bij indianenstammen en in China werd er al zo’n 5000 jaar geleden gebruik gemaakt van de voetreflexzones om verlichting van klachten kan geven, terwijl dit pas in de 16de eeuw in Europa zijn intrede vond.