BODY
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

MASSAGES

Tijdens de massages word gebruik gemaakt van aromatherapie. Met behulp van de verschillende essentiële oliën die worden toegevoegd aan een basis van huidverzorgende olie worden geest en lichaam geprikkeld om te ontspannen, te verkwikken en nieuwe energie te voelen.


Het is raadzaam na een massage even rustig aan te doen.

Omdat er tijdens en na de massage afvalstoffen vrij komen, word het aangeraden om de eerste uren na de behandeling voldoende water te drinken.

Rugmassage 30 minuten €29,50

Rugmassage 45 minuten €45,-

Lichaamsmassage 60 minuten €59,50

Lichaamsmassage 90 minuten €78,-

Hot-stone massage 60 minuten €59,50

Hot-stone massage met dieptemassage 90 minuten €75,-

Voetenmassage of handen €12,50

Voetreflex massage 75 minuten €59,50

De lichaamsmassages worden op de maandagen uitgevoerd door onze Master Masseur Daniëlle de Bie.

Zij stel zich graag aan u voor:

"Ik ben in 2016 teruggekeerd uit Engeland, terug naar mijn moederland, na 24 jaar daar gewoond te hebben. Daar ben ik geïnspireerd geraakt door het vak Masseur, vooral door mijn toenmalig beroep als hulpverlener met mensen met autisme en leerproblemen. Het raakte mij dat massage niet alleen medische voordelen heeft, maar vooral ook genezend werkt voor ontspanning en welzijn van de mens. Ik begon met de opleiding, Reiki I en Reiki II, en het zaadje werd een grote boom!


In 2009 begon ik met de VTCT opleiding Swedish Massage and Anatomy bij de Universiteit in Chichester, gevolgd door Hotstone en Indian Head Massage. Maar ik kon niet stoppen, en ging verder met een opleiding Voetreflex Therapy.

In mijn praktijk ‘TruMassage’ in Engeland heb ik veel mensen helpen genezen van chronische spierklachten, vermoeidheidsklachten en vele andere ongemakken.

Het welzijn van de medemens is en blijft mijn passie, ook hier in Nederland, en de ontmoeting met Wanda van Sparkle 4 All hielp mij verder op mijn pad. Onder de naam ‘BieWell Therapy’ ben ik nu de maandagen beschikbaar bij Sparkle 4 All. Wanda en ik werken zij aan zij met veel plezier en hopen op een lange samenwerking.

Graag ontmoet ik jou òòk, en bouw ik samen met jou een goede samenwerking op voor je welzijn van mind, body and soul.

Graag tot ziens en Namasté!"