Skin Retreat

Skin Retreat

Een complete reset

In de Weleda verzorgingsproducten spelen planten de hoofdrol. De plant die het belangrijkste aandeel heeft in de formule en de werking van het product, wordt de ‘hoofdplant’, ofwel ‘leadplant’  genoemd. Deze heeft bepaalde kenmerken die je ook in het product zelf zal terugvinden. Zo brengt de amandel de huid tot rust, terwijl de granaatappel een activerende werking heeft. Deze visie wordt nu toegepast in de Weleda Skin Retreat, een behandeling die op een holistische manier inspeelt op jouw specifieke behoeften en die van je huid. Tijdens de Weleda Skin Retreat kijkt de specialist welke leadplant het beste bij jouw huidbeeld en gemoedstoestand past. Passende, uitgebreide massages, in lijn van deze leadplant worden geïntegreerd in deze behandeling, zodat je even helemaal tot jezelf kunt komen.


105 minuten voor € 78,-

Verloop van de Weleda Skin Retreat

De Weleda Skin Retreat start met een uitgebreide huid- en wensen-analyse. Terwijl je geniet van een weldadig voetbad kiezen wij samen welke leadplant voor deze behandeling voor jou het beste is. Hierna wordt je tot rust gebracht met Body Balancing, een ontspanningstechniek die je helpt los te laten.

Vervolgens wordt je gelaat gezuiverd met kompressen en gereinigd met een passend leem masker waarna er eventueel kan worden onthaard en er onzuiverheden zullen worden verwijderd.

De leadplantmassages voor gelaat, schouders, voeten en handen, gevolgd door een intensief voedend masker of pakking, brengen je tot diepe ontspanning.

Vervolgens wordt een voor jou geschikte verzorging aangebracht. Via de Body Wake Up-techniek wordt je als herboren wakker in het hier en nu.

Onder het genot van een verkwikkende, voedende elixer kan je desgewenst worden opgemaakt met de ZAO make-up.