WELEDA

WELEDA

Vanaf nu kun je ook bij ons terecht voor een weldadige Weleda Wellness Behandeling. Geniet van een heerlijk moment voor jezelf tijdens een schoonheidsbehandeling met de 100% natuurlijke producten van Weleda.


De helende en ontspannende plantenextracten zorgen er voor dat je weer als herboren zult sprankelen.

Bij elke behandeling worden er producten uit het Weleda assortiment gebruikt die helemaal zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoefte van het moment. Hierbij word nagegaan wat je huidbeeld is en krijg je een persoonlijk advies. Zo ontdek je welke producten voor jou het meeste geschikt zijn en hoe je hier nadien ook thuis mee aan de slag kunt.


In alles van Weleda klinkt dezelfde basisfilosofie door: ‘In harmonie met mens en natuur’. Weleda verwerkt in haar

lichaamsverzorgingsproducten, maar ook (zelfzorg)geneesmiddelen uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zoveel mogelijk van biologische of biologisch-dynamische teelt of uit gecertificeerde natuurgebieden. Goed omgaan met de omgeving resulteert in een vruchtbare aarde, hoge voedingswaarde van de planten én uiteindelijk in optimaal voedende, verzorgende en heilzame producten. Weleda-producten hebben het internationale NaTrue keurmerk voor natuurcosmetica.