• Producten worden ter plaatste afgemstemd op de huidconditie, gevoeligheid, leeftijd, allergieën en persoonlijke voorkeuren;
  • Voor elke nieuwe klant wordt er 15 minuten voor de intake kosteloos bij geboekt;
  • Elk arrangement start met een huidanalyse waarbij het vet- en vochtgehalte, de pH waarde en de huidbarriëre wordt gemeten;
  • Na elk arrangement kan er desgewenst en kosteloos een lichte dagmake-up worden aangebracht;
  • Deelbehandelingen kunnen – indien ze niet al onderdeel vormen van een arrangement – vaak met korting bijgeboekt worden;
  • I’ts all in the name: In lijn van waar ‘Sparkle 4 All’ voor staat, waarborgt de bedrijfsvoering sinds de start in 2001 een maatschappelijk verantwoorde en duurzame werkwijze, is dier- en milieuvriendelijk en voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

HUIDANALYSE & ONDERZOEK

Een meting van het vocht- en vetniveau, pH waarde en huidbarriëre (TEWL) van de huid wijst uit welke behandeling en producten nodig zijn. Na verloop van tijd is het ook zinvol om het effect te zien van de behandelwijze en aan te passen.

Onze huidconditie is geen vast gegeven. Als gevolg van een aantal factoren zoals hormonen, stress, verminderde weerstand, weersomstandigheden of leeftijd zal je huid zich periodiek anders gedragen. Daarom spreken we liever van een huidconditie dan van een huidtype. Het is lastig om deze te bepalen en vaak is het beeld dat je daar over hebt niet meer actueel.

Meestal blijkt dat er heel veel producten met ook vaak veel overbodige ingrediënten worden gebruikt en gaan we terug naar de basis om van daaruit langzaam een zinvolle en minimalistische verzorgingsroutine (Skinimalism is de nieuwe trend) op te bouwen.

Maak gerust geregeld gebruik van deze kosteloze en geheel vrijblijvende huidanalyse. Deze sevice van ca 15 minuten is ten alle tijde en ook los van behandelingen in te boeken!