ABOUT
Schoonheidsspecialist, Stylist, Visagist & Hairstylist

HISTORIE

Na mijn opleiding All-round Schoonheidsverzorging aan het Gerda Siemer College kon ik direct aan de slag bij de eerste franchise vestigingen van Ariane Inden in Amsterdam.

Naast het geven van schoonheidsbehandelingen oet dit exclusieve merk, verzorgde ik bovendien de make-up workshops en richtte de etalages van de vier Amsterdamse vestigingen in.


'Fair Fashion' stylist & visagist

Een volgende logische stap werd het opzetten van mijn eigen bedrijf, Sparkle 4 All. Daarmee verzorg ik sinds jaar en dag de make-up voor fotografie, film en particulieren.

Een opleiding modestyling en fotostyling aan Academie Vogue maakte het plaatje compleet, hierdoor werd het mogelijk om zowel styling als ook visagie binnen één opdracht te combineren, iets wat in die tijd nog vrij ongewoon was. De verspillende, vernietigende en mens- en dieronvriendelijke impact van de kledingindustrie en cosmetica bracht een nieuwe uitdaging met zich mee: deze producten zo veel mogelijk diervriendelijk, fair trade en ecologisch zien te vinden en gebruiken. Maar ook noodzakelijkerwijs mooie eco merken naar Nederland halen. Als 'Fair Fashion' visagist & modestylist zijn er als zodanig voor vele Nederlandse bladen modeproducties gemaakt en bn'ers en artiesten opgemaakt en gekleed.

Daarnaast verzorgde ik aan het IMKO, Instituut de Korte en het R.O.C. de visagieopleidingen en was ik - tot voor kort - docent schoonheidsverzorging aan de Wellness Academie.

Terug naar de bron....

Mijn eerste liefde, het vak van schoonheidsspecialist, kwam toch weer om de hoek kijken. Want, zo blijkt toch altijd weer, een gezonde en stralende huid is de basis voor een mooie uitstraling en een perfecte make-up. Mensen weer ontspannen en stralend, vol zelfvertrouwen de deur uit zien gaan geeft de meeste voldoening!

Dit alles uiteraard weer op een verantwoorde manier: met natuurlijke, biologische cosmetica zonder hormoon-verstorende en andere ongezonde toevoegingen.

Daarnaast blijf ik make-up trainingen geven, zowel individueel als ook in groepsverband.

SPARKLE PURE

In september 2017 ben ik begonnen aan een opleiding tot Organic Skincare Formulation bij Formula Botanica in Londen. Sparkle Pure is een exclusief merk voor salons en huidtherapeuten en word medio 2020 door Sparkle 4 All op de markt gebracht.