Sparkle Lady Day

Sparkle Lady Day

Gun jezelf een echte, mooie portretfoto!

Professioneel te gebruiken, maar natuurlijk ook ideaal voor je profielen op Social Media. Nadat je opgemaakt en gestyled bent bij Sparkle 4 All word je uitgelicht en geportretteerd door fotograaf Annemarie Wolkers van Studio Wolkers.

Je zult sprankelen als een echt fotomodel!


Tot maximaal 4 personen bij Sparkle 4 All

Visagie en fotografie: € 75,-

Visagie en studiofotografie: € 85,-

Visagietraining, styling en fotografie: € 90,-

Styling & visagie by Sparkle 4 All

Workshop met studiofotografie

Een leerzame, gezellige en onvergetelijke dag met je vriendinnen, familie of bedrijf bij Studio Wolkers!

Allereerst is er ontvangst met koffie of thee met iets lekkers. Dan gaan we aan de slag met de workshop make-up. Elk onderdeel wordt uitgelegd en gedemonstreerd, met deze kennis gaan jullie nu zelf aan de slag. De visagist zal ieder persoonlijk helpen waar dat nodig is, zodanig dat je dit thuis ook kan toepassen. De make-up wordt afgestemd op je eigen kleurenpalet en de laatste trends. Uiteraard is er een compleet aanbod make-up aanwezig. Desgewenst kan je ook je eigen make-up meenemen om er achter te komen wat je er allemaal nog meer mee kan doen.

Als iedereen klaar is worden er verschillende foto’s gemaakt: portretfoto’s, full-body foto’s en sluiten we af met een groepsfoto. Tijdens de fotoshoot wordt er goed naar je houding en uitstraling gekeken en werkt de stylist actief mee aan je complete look.


Dit programma duurt bij minimaal 4 personen ongeveer 4 uur en kost € 95,- per persoon, inclusief goodie bag, de foto’s, koffie en thee met iets lekkers, knabbels en bubbels.

Fotografie Annemarie Wolkers